Slagter Frimann ApS

Månedens Kødbox

August 2017

4 stk. hakkebøffer med krydderkant
4 stk. kyllingebryster
4 stk. koteletter
600 g whiskeysteg (tykstegsfilet)
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
600 g chilimarineret kæmpesteak
1 stk. landkylling
500 g skinkekød i strimler
8 stk. magre spareribs
750 g panderet
1 stk. svinemørbrad
1 kg pulled pork
8 stk. pølser

DKK 995,00

Hent opskrifter

September 2017

1 stk. marineret svinefilet
600 g stroganoff
4 stk. marinerede unghanebryster
4 stk. skinkeschnitzler
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
1 stk. farsbrød
1 kg hamburgerryg
500 g skinkekød i tern
4 stk. fajitakoteletter
750 g panderet
4 stk. middagskoteletter
4 stk. Venøsteaks
1 stk. landkylling

DKK 995,00

Hent opskrifter

Oktober 2017

1,2 kg kamsteg
1,2 kg gammeldags oksesteg
4 stk. panerede karbonader
4 stk. skinkeschnitzler
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
1 kg hamburgerryg
1 stk. forloren hare
8 stk. svinekæber
700 g stegeflæsk i skiver
750 g wokret
700 g oksekød i tern
4 stk. simrekoteletter
1 stk. landkylling

DKK 995,00

Hent opskrifter

Ugens Kødpakke

Uge 37

600 g hakket kalve- og skinkekød
600 g bankekød
1,2 kg hamburgerryg
4 stk. skinkeschnitzler
4 stk. røgede kyllingelår

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 38

600 g hakket skinkekød
1 stk. landkylling
750 g panderet med kalvekød og porrer
1 stk. forloren hare
600 g bankekød

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 39

600 g hakket oksekød
4 stk. skinke gordon bleu
600 g skinkekød i tern
1 kg citronskinke
1 kg bacon

DKK 299,00

Hent opskrifter

Slagter Frimann`s madplan

Ugepakke nr. 1

4 Koteletter, 500 gr.
1 Svinemørbrad, 400 gr.
Hakket oksesmåkød, 500 gr.
Hakket flæskesmåkød, 500 gr.
4 Marineret kyllinge fileter, 500 gr.
Skinkemedister uden mel, 500 gr.

Kr. 365,00

Ugepakke nr. 2

2 Wienerschnitzler, 300 gr.
Hakket oksesmåkød, 500 gr.
Hakket flæskesmåkød, 500 gr.
4 Indbagt kyllingebryst, 550 gr.
Mestermedister, 500 gr.
2 møre engelske bøffer, 300 gr.

Kr. 400,00

Ugepakke nr. 3

2 Møre engelske bøffer, 300 gr.
2 Slagter koteletter, 400 gr.
Hakket oksesmåkød, 500 gr.
Hakket flæskesmåkød, 500 gr.
1 Friskslagtet kylling, 1300 gr.
2 hk. Gordon Bleu, 350 gr.
2 Store Skinkeschnitzler, 300 gr.

Kr. 415,00

Ugepakke nr. 4

Den nemme til 2 personer.

Forloren hare (frost)
Hjemmelavet mørbradgryde (frost)
Hjemmelavet boller i karry (frost)
Hjemmelavet Stroganoff (frost)
Hakket oksesmåkød, 500 gr.
1 Svinemørbrad, 400 gr.

Kr. 365,00

Friske varer pakket i frostposer. Lige klar til fryseren.

Storkøbspakke nr. 1

1. Mør kalvesteg, 1200 gr.
2. Mager ribbensteg, 1000 gr.
3. Gl. daws hamburgerryg udenben, 800 gr.
4. 4 stk. koteletter, 500 gr.
5. 5 stk. pandepølser, 450 gr.
6. Skinkemedister uden mel, 500 gr.
7. Hakket oksesmåkød, 500 gr.
8. Hakket oksesmåkød, 500 gr.
9. Hakket flæskesmåkød, 500 gr.
10. Hakket flæskesmåkød, 500 gr.
11. Skinkekød i tern, 500 gr.
12. Forloren hare, 800 gr.
13. 4 stk. kyllingebryst, 550 gr.
14. 4 stk. hvidløgs koteletter, 800 gr.
15. Skært oksekød til bankekød, 500 gr.
16. Hjemmelavet aspargessuppe, 1 liter

I alt 16 middage kr. 1.155,00
De sparer kr. 125,00

Storkøbspakke nr. 2

1. 4 stk. engelske bøffer, 600 gr.
2. Marinerede lammeculotter, 800 gr.
3. 4 stk. kalveschnitzler, 600 gr.
4. Hakket flæskesmåkød, 500 gr.
5. Hakket flæskesmåkød, 500 gr.
6. Skinkemedister, 750 gr.
7. Hakket oksesmåkød, 500 gr.
8. Hakket oksesmåkød, 500 gr.
9. Mør oksesteg uden ben, 1200 gr.
10. 1 stk. svinemørbrad, 400 gr.
11. 4 stk. hakket Gordon Bleu, 750 gr.
12. 4 stk. kyllingebryst, 450 gr.
13. 4 stk. koteletter, 500 gr.
14. 4 stk. indbagte laks, 500 gr.
15. Stroganoff, 500 gr.
16. 4 stk. skinkeschnitzler, 600 gr.
17. Skinkekød i tern, 500 gr.
18. Gullaschsuppe, 1 liter
19. Mager ribbensteg, 1000 gr.
20. Kalvekød i tern, 500 gr.

I alt 20 middage kr. 1.555,00
De sparer kr. 250,00

Storkøbspakke nr. 3

1. kalveculotte, 800 gr.
2. Provence skinke, 1000 gr.
3. Hamburgerryg uden ben, 1000 gr.
4. Mør oksesteg uden ben, 1500 gr.
5. 4 stk. indbagte perlehønebryst, 600 gr.
6. Marineret svinemørbrad, 400 gr.
7. Svinekam med ridset svær, 1500 gr.
8. 4 stk. marineret rødvins bøffer, 600 gr.
9. 4 stk. skinkeschnitzler, 600 gr.
10. 20 skiver til stegt flæsk, 600 gr.
11. 4 stk. svinekoteletter, 500 gr.
12. 4 stk. kalveschnitzler, 600 gr.
13. Hakket flæskesmåkød, 500 gr.
14. Hakket flæskesmåkød, 500 gr.
15. Hakket oksesmåkød, 500 gr.
16. Hakket oksesmåkød, 500 gr.
17. Skinkemedister uden mel, 500 gr.
18. 4 stk. marineret Kyllinge fileter, 500 gr.
19. Skinkekød i strimler, 500 gr.
20. Indbagt svinemørbrad, 1000 gr.

I alt 20 middage kr. 1.855,00
De sparer 300,00

Friske varer pakket i nummererede frostposer. Lige klar til fryseren.