Slagter Frimann ApS

Månedens Kødbox

Juni 2017

1 stk. svineculotte
4 stk. rødvinsbøffer
4 stk. kyllingebryster teriyaki
4 stk. skinkeschnitzler
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
4 stk. marinerede kalkunbjælker
1 stk. marineret svinemørbrad
500 g skinkekød i strimler
1 stk. roastbeef
2 stk. côte de porc
4 stk. sommerspyd
750 g panderet
8 stk. pølser

DKK 995,00

Hent opskrifter

Juli 2017

Ca. 600 g kæmpesteak
1 stk. svinemørbrad
1 kg stegeflæsk i skiver
4 stk. BBQ spareribs (revelsben)
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
4 stk. marinerede kalkunschnitzler
4 stk. hakkebøffer til grill
1 stk. peberflankesteak
4 stk. grillspyd
4 stk. kyllingebryster
4 stk. Hawaiikoteletter
8 stk. pølser
1 stk. italiensk steg

DKK 995,00

Hent opskrifter

August 2017

4 stk. hakkebøffer med krydderkant
4 stk. kyllingebryster
4 stk. koteletter
600 g whiskeysteg (tykstegsfilet)
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
600 g chilimarineret kæmpesteak
1 stk. landkylling
500 g skinkekød i strimler
8 stk. magre spareribs
750 g panderet
1 stk. svinemørbrad
1 kg pulled pork
8 stk. pølser

DKK 995,00

Hent opskrifter

Ugens Kødpakke

Uge 28

600 g hakket kalve- og skinkekød
4 stk. koteletter
4 stk. hakkedrenge med peberkant
1,2 kg ribbenssteg
750 g rødvinsmarineret oksegryde

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 29

600 g hakket skinkekød
4 stk. Rhodoskoteletter
1 kg røget grillkam med svær
600 g wokstrimler
600 g plankesteak af nakkefilet

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 30

600 g hakket oksekød
4 stk. grillspyd
1 stk. svinemørbrad
750 g skinkegyros
4 stk. kyllingebryster (marinerede)

DKK 299,00

Hent opskrifter

Slagter Frimann`s madplan

Ugepakke nr. 1

4 Koteletter, 500 gr.
1 Svinemørbrad, 400 gr.
Hakket oksesmåkød, 500 gr.
Hakket flæskesmåkød, 500 gr.
4 Marineret kyllinge fileter, 500 gr.
Skinkemedister uden mel, 500 gr.

Kr. 365,00

Ugepakke nr. 2

2 Wienerschnitzler, 300 gr.
Hakket oksesmåkød, 500 gr.
Hakket flæskesmåkød, 500 gr.
4 Indbagt kyllingebryst, 550 gr.
Mestermedister, 500 gr.
2 møre engelske bøffer, 300 gr.

Kr. 400,00

Ugepakke nr. 3

2 Møre engelske bøffer, 300 gr.
2 Slagter koteletter, 400 gr.
Hakket oksesmåkød, 500 gr.
Hakket flæskesmåkød, 500 gr.
1 Friskslagtet kylling, 1300 gr.
2 hk. Gordon Bleu, 350 gr.
2 Store Skinkeschnitzler, 300 gr.

Kr. 415,00

Ugepakke nr. 4

Den nemme til 2 personer.

Forloren hare (frost)
Hjemmelavet mørbradgryde (frost)
Hjemmelavet boller i karry (frost)
Hjemmelavet Stroganoff (frost)
Hakket oksesmåkød, 500 gr.
1 Svinemørbrad, 400 gr.

Kr. 365,00

Friske varer pakket i frostposer. Lige klar til fryseren.

Storkøbspakke nr. 1

1. Mør kalvesteg, 1200 gr.
2. Mager ribbensteg, 1000 gr.
3. Gl. daws hamburgerryg udenben, 800 gr.
4. 4 stk. koteletter, 500 gr.
5. 5 stk. pandepølser, 450 gr.
6. Skinkemedister uden mel, 500 gr.
7. Hakket oksesmåkød, 500 gr.
8. Hakket oksesmåkød, 500 gr.
9. Hakket flæskesmåkød, 500 gr.
10. Hakket flæskesmåkød, 500 gr.
11. Skinkekød i tern, 500 gr.
12. Forloren hare, 800 gr.
13. 4 stk. kyllingebryst, 550 gr.
14. 4 stk. hvidløgs koteletter, 800 gr.
15. Skært oksekød til bankekød, 500 gr.
16. Hjemmelavet aspargessuppe, 1 liter

I alt 16 middage kr. 1.155,00
De sparer kr. 125,00

Storkøbspakke nr. 2

1. 4 stk. engelske bøffer, 600 gr.
2. Marinerede lammeculotter, 800 gr.
3. 4 stk. kalveschnitzler, 600 gr.
4. Hakket flæskesmåkød, 500 gr.
5. Hakket flæskesmåkød, 500 gr.
6. Skinkemedister, 750 gr.
7. Hakket oksesmåkød, 500 gr.
8. Hakket oksesmåkød, 500 gr.
9. Mør oksesteg uden ben, 1200 gr.
10. 1 stk. svinemørbrad, 400 gr.
11. 4 stk. hakket Gordon Bleu, 750 gr.
12. 4 stk. kyllingebryst, 450 gr.
13. 4 stk. koteletter, 500 gr.
14. 4 stk. indbagte laks, 500 gr.
15. Stroganoff, 500 gr.
16. 4 stk. skinkeschnitzler, 600 gr.
17. Skinkekød i tern, 500 gr.
18. Gullaschsuppe, 1 liter
19. Mager ribbensteg, 1000 gr.
20. Kalvekød i tern, 500 gr.

I alt 20 middage kr. 1.555,00
De sparer kr. 250,00

Storkøbspakke nr. 3

1. kalveculotte, 800 gr.
2. Provence skinke, 1000 gr.
3. Hamburgerryg uden ben, 1000 gr.
4. Mør oksesteg uden ben, 1500 gr.
5. 4 stk. indbagte perlehønebryst, 600 gr.
6. Marineret svinemørbrad, 400 gr.
7. Svinekam med ridset svær, 1500 gr.
8. 4 stk. marineret rødvins bøffer, 600 gr.
9. 4 stk. skinkeschnitzler, 600 gr.
10. 20 skiver til stegt flæsk, 600 gr.
11. 4 stk. svinekoteletter, 500 gr.
12. 4 stk. kalveschnitzler, 600 gr.
13. Hakket flæskesmåkød, 500 gr.
14. Hakket flæskesmåkød, 500 gr.
15. Hakket oksesmåkød, 500 gr.
16. Hakket oksesmåkød, 500 gr.
17. Skinkemedister uden mel, 500 gr.
18. 4 stk. marineret Kyllinge fileter, 500 gr.
19. Skinkekød i strimler, 500 gr.
20. Indbagt svinemørbrad, 1000 gr.

I alt 20 middage kr. 1.855,00
De sparer 300,00

Friske varer pakket i nummererede frostposer. Lige klar til fryseren.