Slagter Frimann ApS

Sæsonbuffeter

Forårsbuffet

1. marts - 31.maj

• Røget tun med syltede gulerødder
• Grønne asparges, stegt i ventreche (tørret svinebryst)
• Unghane i forårklær’ (salat)
• Kalveculotte med urter/parmesancreme
• Nye Samsøkartofler med estragonsmør
• Ø-oste med rabarberketchup og rosmarinknækbrød
• Fransk chokoladetærte med ananassalsa
• Brød og smør

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
290,00

Sommerbuffet

1. juni - 31. august

• Pil selv rejer med limemayo
• Carpaccio af marineret grillet sommerbuk med plukkede salater og parmesanflage
• Pasta med sukkeræretpurè
• Lammekølle i sommerurter
• Jordbær-agurkesalat
• Peberstegt svinemørbrad
• Blå kartoffelsalat med gul peber, blomkål og spinat
• Oste med rugkiks og tomatrelish
• Jordbærtærte med mascarponecremè
• Brød og smør

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
290,00

Efterårsbuffet

1. setember – 30. november

• Lakserøget sild med trøffelæg
• Fasansalat med skovens bær og nødder
• Røget dyrekølle med tranebærpesto
• Svampetærte
• Stegt lammeskank
• Kartoffelmos med kastanier
• Oste med kvædechutney og honningsyltede valnødder
• Græskarmousse med brombærmuffins
• Brød og smør

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
290,00

Vinterbuffet

1. december – 29. februar

• Røget laks med wasabimousse og soja
• Confit af andelår
• Æblesalat med selleri og peberrod
• Helstegt oksefilet med rattouillesauce
• Små kartofler, bagt med vildsvinebacon og hele hvidløg
• Oste med rødbedesalasa og nøddetoast
• Halve pærer med marcipan og chokoladetrøffel og vanilleis
• Brød og smør

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr
290,00