Slagter Frimann ApS

Weekendmenu for 2

Det er let og meget lækkert.

En hyggelig aften med familien eller gode venner? Og god mad, selvfølgelig. En skøn tanke - men "lege gourmetkok" sidst på en travl uge ..?
Bestil vores lækre weekend-menu, der består af en hovedret og en forret, der kan købes som tilvalg. Du får friske råvarer og minimal tilberedning. Maden skal blot en tur i ovnen, før du kan sige værsgo - og høste roserne for en fantastisk middag.

Med forret kr. 250,00
Uden forret kr. 190,00

Uge 37: 15. - 16. september
Forret: Varmrøget lakserilette med sprød salat.
Hovedret: Okse estouffade med karamelliserede perleløg, grov mos, rød spidskålsalat med rosmarin.


Uge 38: 22. - 23. september
Forret: Slagtertapas
Hovedret: Grillkølle med chipotlemayo, knust kartoffel med coppa, samt efterårssalat med syltesager.


Uge 39: 29. - 30. september
Forret: Tunmousse
Hovedret: Unghanebryst med krydderurtekartoffler, broccolisalat og pesto.

 

Uge 40: 6. - 7. oktober
Forret: Rørt laksetatar med kapers på salatbund.
Hovedret: Krondyrsteg med waldorfsalat, vildtsauce og brunede kartofler.

Uge 41: 13. - 14. oktober
Forret: Chilimarineret tigerrejer med citronmayo.
Hovedret: Lammeskanke brasieret, urter, oliven, tomat og kartoffelgratin.

Uge 42: 20. - 21. oktober
Forret: Carpaccio med rucola, pinjekerner og parmasan.
Hovedret: Svinemedaljoner, estagonsky, sherry gulerødder med knust kartoffel.

Uge 43: 27. - 28. oktober
Forret: Røget laks med spinat.
Hovedret: Porterbraiseret oksesteg, pommesduches og spidskålsalat.

Uge 44: 3. - 4. november
Forret: Bagt torskefilet med rygeost, syltede grønt og bacon.
Hovedret: Coq au vin med perleløg og røget flæsk, kartoffelgratin med porre og parmasan samt bagte rodfrugter.

Uge 45: 10. - 11. november
Mortensaften menu.
1/4 sprødstegt and og lækkert tilbehør: Rødkål, hvide og brunede kartofler samt en kraftig andesauce.
Til dessert vil der være risalamande.

Uge 46: 17. - 18. november
Forret: Slagtertapas.
Hovedret: Kalvekotelet med hvidvinssauce, rodfrugter med smørstegte kartofler.