Slagter Frimann ApS

Weekendmenu for 2

Det er let og meget lækkert.

En hyggelig aften med familien eller gode venner? Og god mad, selvfølgelig. En skøn tanke - men "lege gourmetkok" sidst på en travl uge ..?
Bestil vores lækre weekend-menu, der består af en hovedret og en forret, der kan købes som tilvalg. Du får friske råvarer og minimal tilberedning. Maden skal blot en tur i ovnen, før du kan sige værsgo - og høste roserne for en fantastisk middag.

Med forret kr. 250,00
Uden forret kr. 190,00

Uge 4: 26. - 27. januar
Forret: Salat med tigerrejer- feta/youghurt.
Hovedret: Fyldt unghanebryst med frisk pasta og tomatsauce samt grønsalsa.


 Uge 5: 2. - 3. februar
Forret: Laksetatar med capers/dild.
Hovedret: Svinefilet stegt som vildt med æble/sellerisalat, smørstegte kartofler og vildt sauce.


 Uge 6: 9. - 10. februar
Forret: Blinis med krebsehale salat med salat og rogn.
Hovedret: Krydret lammeragout med abrikoser og kartoffel/persillemos samt rodfrugter.

 

Uge 7: 16. - 17. februar
Forret: Lakseroulade med dressing og ristet rugbrød.
Hovedret: Timianstegt oksefilet med bagte pærer, kartoffel og portvinssauce.

Uge 8: 23. - 24. februar
Forret: Tapas ( skinke,pølse,ost og pesto)
Hovedret: Kalvemedaljoner, kartoffelrøsti med mos og skinke- rødvinssauce og broccolisalat.

Uge 9: 2. - 3. marts
Forret: Citronbagt laks med rygeostcreme.
Hovedret: Kalveculotte med peberrodssauce, små kartofler og honningmarinerede rodfrugter.

Uge 10: 9. - 10. marts
Forret: Dampet torsk med sennepsdressing og bacon.
Hovedret: Unghanebryst med svampesauce, stegte kartofler med timian og Rebildsalat.

Uge 11: 16. - 17. marts
Forret: Varmrøget laks med sauce verte.
Hovedret: Kalvesteg stegt som vildt, waldorfsalat, kartofler og vildtsauce.

Uge 12: 23. - 24. marts
Forret: Tarteletter med høns i asparges.
Hovedret: Svinemørbrad med soltørrede tomater/feta/oliven/løg og ristede mandler, stegte kartofler og bagte rødbeder.

GOD PÅSKE