Slagter Frimann ApS

Weekendmenu for 2

Det er let og meget lækkert.

En hyggelig aften med familien eller gode venner? Og god mad, selvfølgelig. En skøn tanke - men "lege gourmetkok" sidst på en travl uge ..?
Bestil vores lækre weekend-menu, der består af en hovedret og en forret, der kan købes som tilvalg. Du får friske råvarer og minimal tilberedning. Maden skal blot en tur i ovnen, før du kan sige værsgo - og høste roserne for en fantastisk middag.

Med forret kr. 250,00
Uden forret kr. 190,00

Uge 16: 20. - 21. april
Forret: Lakserilette af varmrøget laks med rugbrødschips
Hovedret: Ølbrasieret spidsbryst med kartoffel/sellerigratin, glaseret gulerødder med stegte hjertesalat og pistacienødder.


Uge 17: 27. - 28. april
Vi holder lukket på grund af St. Bededag.

Uge 18: 4. - 5. maj
Forret: Røget hellefisk med dampet torsk i sennerpsdressingog kalvebacon
Hovedret: Bøf i folie med tomatsmør, små nye kartofler og grillede grønt.


Uge 19: 11. - 12. maj
Forret: Laksetatar med fennikelsalat og krydderolie
Hovedret: Ovnstegt svinebryst glaseret med havtorn, bagte kartoffler og jordskokker og cremet æblesalat.

Uge 20: 18. - 19. maj
Forret: Varmrøget laks med sauce verte.
Hovedret: Unghanebryst med krydderurter i svampesauce, stegte kartoffler og agurkesalat.

Uge 21: 25. - 26. maj
Forret: Hvidvinsdampet rødspættefilet med laksemousse og dressing.
Hovedret: Wienerschnitzler med skysauce, brasede kartofler og fine ærter/perleløg og bacon.

Uge 22: 1. - 2. juni
Forret: Slagtertapas.
Hovedret: Kalvekoteletter med hvidvinssauce, persille kartofler og asparges svøbt med bacon.

Uge 23: 8. - 9. juni
Forret: Citronbagt laks med rygeost creme.
Hovedret: svinemørbrad med svampesauce, nye kartofler med ramsløgpesto og cremet æblesalat.

Uge 24: 15. - 16. juni
Forret: Tunmousse med rejer.
Hovedret: Lammeculotte med soltørrede tomater/oliven, kartofler og tomat salat med feta.

Uge 25: 22. - 23. juni
Forret: Varmrøget laks med sauce verte.
Hovedret: Tykstegsmedaljoner med kartoffeltårne, rødvinssauce og spidskålssalat.