Slagter Frimann ApS

Vi er nomineret til Slagterprisen 2017

De nominerede til Slagterprisen 2017 er fundet.

PRESSEMEDDELELSE - 20. apr 2017 (Landbrug & Fødevarer)

En stærk fødevarebranche kræver dygtige ildsjæle. Derfor hædrer Landbrug & Fødevarer endnu engang branchens bedste slagtere med Slagterprisen 2017.

Der er hele fire nominerede. De nominerede er alle dygtige håndværkere med høje krav til kvalitet, stort kendskab til kødet og øvrige råvarer i produktionen og ikke mindst med stort fokus på god betjening og vejledning af kunderne. Normalt nomineres blot tre, men feltet var så kompetent i år, at juryen valgte at nominere en ekstra.

Vickie Enné Ryge, der er Landbrug & Fødevarers repræsentant i juryen, siger:

- Det er længe siden, vi har mødt så mange dygtige fag- og forretningsfolk i ét felt. De nominerede har alle styr både på håndværket og bundlinjen.

Juryen kommer på uanmeldt besøg hos de fire nominerede slagtere for at se, om virkeligheden i butikken svarer til den præsentation, de fik på præsentationsdagen. Og i år møder de nominerede desuden en mystery shopper i deres butikker.

- Vi glæder os til at besøge de nominerede. Det er altid dejligt at se fagfolk i deres rette element, siger Vickie Enné Ryge.

De nominerede i kategorien ’Privatslagtere’ er:
Slagtermester Palle Christensen, Slagter Frimann, Roskilde
Slagtermestrene Bjarke og Mark, Slagter-Riget, Aarhus
Slagtermester Bent Lilholm, Slagter Lilholm, Rødovre Centrum, Rødovre
Slagtermester Marco Hellerup, Slagteren i Højslev, Højslev

Priserne overrækkes på Fødevaredagen
Vinderen hædres på Landbrug & Fødevarers store branchedag, Fødevaredagen, der finder sted den
26. september på Hindsgavl Slot i Middelfart.