Slagter Frimann ApS

Forårtilbud

Forår er en dejlig tid

Det er forår i Danmark, fuglene synger, og skoven kribler og får de dejligste lysegrønne farver. Solen skinner, og vi er i forårshumør. Hos din mad med mere-slagter står der også forår på menuen.

Friske kvalitetsråvarer og godt slagterhåndværk kan smages! Vi hjælper dig til de gode måltider og inspirerer dig med spændende udskæringer, friske forårssalater og nemme færdigretter.

Ungkvæg er smagen af den lyse årstid, og derfor har vi valgt netop ungkvæg til årets forårssteg. Skal det være nemt og samtidig lækkert? Prøv vores spændende færdigretter med forårsfriske salater til.
Lige nu har mad med mere-slagteren en lækker svinemørbrad med krydret paprikasauce og kartoffelmos på tilbud. Eller prøv vores burger-kit, der helt sikkert bliver en succes i familien. Vi gør det lidt nemmere for dig i en travl hverdag.

Kig ind til din mad med mere-slagter og mærk forårsfornemmelserne i butikkens udvalg.

 

Forårssteg

Til årets forårssteg har vi valgt en smagfuld ungkvægfilet. Vi har fyldt krydderurter ind under fedtet for at give en dejlig smag til kødet. Stegen passer til 4 personer, og sammen med nye kartofler og en frisk  forårssalat har du en lækker menu, der passer perfekt til de første aftener på terrassen.

Pr. stk. kr. 199,00

Bøfsandwich & Burger til 2 personer

Bøfsanswich
Bøfsandwich er en sand klassiker – en rigtig smovset ret. Den minder om burgeren, men hvor burgeren er bygget op med rå garniture, så indeholder bøfsandwichen syltede grøntsager og ristede løg – og så selvfølgelig en dejlig brun sovs. Vi har gjort forarbejdet, bøffen er stegt, sovsen er tilsmagt, og de syltede grøntsager er klargjort.
Du blot skal varme og samle denne uimodståelige gudespise.

Burger
Hermed vores bud på en rigtig lækker burger – en sand favorit. Det vigtigste i burgeren må uden tvivl være bøffen – den skal være saftig og så skal den smage af noget.
Hos mad med mere ved vi alt om det gode hakkekød, og for at du får den bedste bøf, så skal kødet være rigtig godt og af en god kvalitet. Vi har gjort det nemt for dig. Kødet er hakket, og bøffen stegt.
Vi har valgt en lækker briochebolle og klargjort
tilbehøret. Nem mad af gode råvarer.

Frit valg. Pr. kit kr. 125,00

Svinemørbrad med mos og paprikasauce

Mørbraden hører til blandt de mest populære udskæringer på grisen. Det er en yndet spise for både store og små. Hos din mad med mere-slagter har vi valgt at gøre lidt ekstra ud af det populære stykke kød – så her får mørbraden selskab af en lækker cremet paprikasovs og en hjemmerørt kartoffelmos. Lige til at sætte i ovnen og aftensmaden er klar på kort tid. 

Pr. stk. kr. 100,00

Koteletter med mos og svampesauce

Skal aftensmaden være nem – men samtidig lækker? Så prøv mad med mere-slagterens koteletter med mos. Forarbejdet er gjort. Vi har stegt en saftig kotelet af gris, rørt en lækker kartoffelmos og lavet en spændende svampesauce. Sæt herligheden i ovnen og kreer i mellemtiden en sprød salat. Aftenens måltid bliver en sand fornøjelse for hele familien.

Pr. stk. kr. 65,00

Ta' 2 stk. kr. 120,00

Medister
Kalv eller almindelig

Medisterpølsen fra din mad med mere-slagter er naturligvis fremstillet fra bunden af gode råvarer. Snup den almindelige lavet af gris eller prøv medisteren af kalv. Uanset variant så er den nem at tilberede. Det er lidt en smagssag, om du ønsker at koge medisteren først, hvilket nedbringer stegetiden. På panden opnås det bedste resultat ved at bruge både olie og smør til stegningen. Olien forhindrer smørret i at branke, og hjælper samtidig med at give medisteren en dejlig sprød stegeskorpe.

Uden gluten og laktose.

Alm. medister. Ta' ½ kg kr. 35,50
Kalvemedister. Ta' ½ kg kr. 47,50

Flæsk & persillesovs

Stegt flæsk med persillesovs er Danmarks nationalret, og hvem elsker ikke at sætte tænderne i den sprøde flæsk og nyde de nye kartofler og den skønne persillesovs dertil. Stegt flæsk med persillesovs smager så skønt – det er lig med den dejlige smag af barndom. Du kan tilberede flæskeskiverne på panden, i ovnen eller på grillen.
Og selvfølgelig skal der en god sovs til – din mad med med mere-slagter har gjort det nemt for dig. Sovsen er lavet, den skal blot varmes. Klassisk og lækker aftensmad for hele familien.

1 kg flæsk i skiver og ½ l. persillesovs kr. 125,00

Unghanebryst - Fyldt med friske krydderurter og salsiccia

Lækkert og kødfyldt unghanebryst med skind – masser af kød for pengene. Det saftige unghanebryst er fra en hanekylling – de er større og mere kødfulde end almindelige kyllinger. Under skindet har vi fyldt delikate stykker af italiensk inspireret salsicciapølse samt nogle smagfulde friske krydderurter. Et sikkert familie hit – og lige til at komme i forårshumør af!

Ta' 2 stk. kr. 89,00

Kødkvægskasse

Vores spændende kødkvægskasse indeholder lækkerier, hvor slagterens fagkundskab kan smages hjemme i dit køkken. Du vil få stor glæde af kassens udskæringer – uanset om kødet skal bruges til hverdag eller til fest.

Kødkvægskassen består af:
1,2 kg cuvette, 4 x 600 g småkød, 1,2 kg gammeldags, oksesteg, 1 kg strimler, 1,5 kg boeuf bourguignon,
1,2 kg filetbøffer, 900 g steaks skåret af inderlår.

Kødkvægspakken skal forudbestilles.
Afhentes senest lørdag den 8. maj.

Pr. kasse kr. 1299,00

Friskhakket skinke- og oksekød

Hos mad med mere-slagteren er det hakkede kød altid friskhakket. Vi sorterer kødet, og vi ved, hvordan den bedste fedtmarmorering skal være i det hakkede kød. Det har en vidunderlig duft at frisk kød, en rigtig lækker konsistens, og så har det en helt fantastisk smag.

Ta' 1 kg af hver
I alt 2 kg kr. 140,00

Tilbehør

Meat accesories

Det gode kød kan ikke stå alene, så der skal naturligvis også noget tilbehør til et fuldendt måltid. Vælg mellem tre lækre meat accesories og få styr på middagen. Vi tilbyder hassel back-kartofler, der blot skal varmes i ovnen eller på den varme grill. Eller prøv en spændende broccoli- eller blomkålssouffle, der også er klar til servering efter en kort opvarmning.

Broccoli- eller blomkålssouffle.

Pr. stk. 25,00
Ta' 2 stk. kr. 40,00

Hasselbagte kartofler.

Ta' 2 stk. kr. 35,00