Slagter Frimann ApS

Julemenuer

Hos Slagter Frimann finder du alt det, der hører med til et godt julebord.

   

Julemenu 1

• Hjemmelavet julesild
• Stegte sild med løgringe
• Nystegt fiskefilet med remoulade og citron
• Mørbradbøf ala creme
• Hjemmelavet leverpostej med bacon og champignon
• Stegt svinekam med tilbehør
• 2 slags ost med druer
Pr. person kr. 235,00

Minimum 8 personer.
Anrettet på engangsfade.

Julemenu 2

• Fiskefilet med remoulade
• Hjemmelavet julesild
• Marineret sild med karrysalat
• Gravad laks med sennepsdressing
• Andebryst med rødkålssalat
• Hjemmelavet æbleflæsk
• Æg og rejer
• Mørbradbøf ala creme
• Ribbenssteg med rødkål
• Hjemmelavet leverpostej med bacon og champignon
• 2 slags oste med syltede valnødder og figner

Pr. person kr. 315,00

Minimum 8 personer.
Anrettet på engangsfade.

Julemenu 3

• Marinerede sild med karrysalat
• Nystegt fiskefilet med remoulade og citron
• Gravad laks med sennepsdressing
• Hjemmelavet hønsesalat med bacon
• Ribbenssteg med rødkål og agurkesalat
• Andebryst med æble/sveske kompot
• Fransk brie med druer

Pr. person kr. 215,00

Minimum 8 personer.
Anrettet på engangsfade.

 Ekstra til julemenuer
Brød, fedt og smør. Pr. person kr. 22,00

Hvis man ønsker sin julemenu
anrettet til 1 person. Tillæg pr. person kr.
25,00 

 

   

Tilvalg

Røget ål med røræg og purløg. Kr. 55,00
Ferskrøget laks med tilbehør. Kr. 48,00
Æg og rejer med mayonnaise og citron. Kr. 30,00
Æbleflæsk. Kr. 35,00
Mørbrad ala creme. Kr. 45,00
Risalamande med kirsebærsauce. Kr. 40,00