Slagter Frimann ApS

Weekendmenu for 2

Det er let og meget lækkert.

En hyggelig aften med familien eller gode venner? Og god mad, selvfølgelig. En skøn tanke - men "lege gourmetkok" sidst på en travl uge ..?
Bestil vores lækre weekend-menu, der består af en hovedret og en forret, der kan købes som tilvalg. Du får friske råvarer og minimal tilberedning. Maden skal blot en tur i ovnen, før du kan sige værsgo - og høste roserne for en fantastisk middag.

Med forret kr. 250,00
Uden forret kr. 190,00

Uge 33: 17.-18. august
Forret: Røget laks med rygeost, spæde radiser, syltede rødløg og rugbrødschips.
Hovedret: Langtidsstegt kalveculotte med stegte rodfrugter med honning, kartoffeltimbale med krydderurter og kraftig kalveglace.


Uge 34: 24.-25. august
Forret: Lynstegt tun med sesam og tangsalat med vagtelæg.
Hovedret: Lammeculotte med spæde grøntsager, gulerødder, grøn/gul squash og spidskål,
citronsmør og karfoffel med krydderurter.


Uge 35: 31. august. - 1. september
Forret: Kold agurkesuppe med mynte spiselig blomster og brød.
Hovedret: Faseret kalkunbryst med semidriede tomater, hvidløg, spinatog, ost, hasselbach kartoffel med smør, aspagessalat med avocado agurk, chili og krydderurterolie.


Uge 36: 7.-8. september
Forret: Tigerrejecocktail med spidskål og mandler samt brød.
Hovedret: Stegt svinemørbrad med svampe, syltede rødløg i hvidvinsglace, rababerchutney, ærtesalat, sukkerærter, forårsløg, feta, ærtespirer, mynte og citronolie.

Uge 37: 14.-15. september
Forret: Laksetatar med fennikelsalat, estragonolie og ristet rugbrød.
Hovedret: Osso buco med kartoffelmos med selleri og gremolate.

Uge 38: 21.-22. september
Forret: Slagtertapas
Hovedret: Kalvesteg stegt som vildt med flødeurtesovs, kartofler og waldorfsalat.

Uge 39: 28.-29. september
Forret: Bagt torsk i karfoffel/porrsuppe med brød.
Hovedret: Unghanebryst stegt med blommer/pærer/mandler, honning og rosmarin, kartoffel, spinatsalat med sprød parmaskinke, feta og granatæble.

Uge 40: 5.-6. oktober
Forret: Lakseroulade med lakserogn, dressing og brød.
Hovedret: Braiserede svinekæber med rodfrugter og krydderurter.

Uge 41: 12.-13. oktober
Forret: Cannaloni af røget laks med rygeostcreme, krydderurter, sprøde radiser og rugbrødschips.
Hovedret: Wienerschnitzel med stegte kartofler, ærter og skysauce.

Uge 42: 19.-20. oktober
Forret: Røget laks med rygeost, spæde radiser, syltede rødløg og rugbrødschips.
Hovedret: Langtidsstegt kalveculotte med stegte rodfrugter med honning, kartoffeltimbale med krydderurter og kraftig kalveglace.