En hyggelig aften med familien eller gode venner? Og god mad, selvfølgelig. En skøn tanke - men "lege gourmetkok" sidst på en travl uge ..?
Bestil vores lækre weekend-menu, der består af en hovedret og en forret, der kan købes som tilvalg. Du får friske råvarer og minimal tilberedning. Maden skal blot en tur i ovnen, før du kan sige værsgo - og høste rosern for en fantastisk middag.
Forret: Tunmousse med rejer og kaviar.
Hovedret: Kalvefrikassé med gulerødder, perleløg, grønne asparges og løvstikke samt kartofler.
Forret: Rejecocktail på klassisk maner.
Hovedret: Kalvekotelet med pommes rissoles, sauce bordelaise og råmarinerede asparges.
Bededag.
Ingen WEEKENDMENU.
Forret: Carpaccio.
Hovedret: Oksemedaljon med ratatouille, kold ramsløgsbearnaise og timiankartofler.
Forret: Røget hellefisk med dampet torsk, sennepsdressing og kalvebacon.
Hovedret: Coq au riesling med ærter francaise, sprød aspargessalat og gyldne ovnkartofler.
Forret: Lynstegt tun med tangsalat og wasabi creme.
Hovedret: Kylling ”danoise” med rabarberkompot, agurkesalat, skysauce samt persillekartofler.
Forret: Røget dyrekølle med peberrod/tyttebær creme.
Hovedret: Filet au poivre (peberbøf), bagt kartoffel med urtecreme, spæde salater med parmesanflager.
Forret: Laksetatar med dild og krydderdressing.
Hovedret: Vikingekøller med tomattriologi, pommes rösti og kold bearnaise.
Forret: Slagtertapas med pesto.
Hovedret: Amerikansk BBQ brisket med sweet potato og coleslaw.
Forret: Citronbagt laks med krydderdressing.
Hovedret: Kalvefrikassé med gulerodscruditésalat og aspargeskartofler.
Forret: Tunmousse med rejer og kaviar.
Hovedret: Wienerschnitzel med dreng, ærtekompot, skysauce og pommes sauté.
Forret: Rejecocktail på klassisk maner.
Hovedret: Oksemedaljon med ratatouille, kold urtecreme og sprøde kartofler.
Forret: Røget laks med rygeost creme.
Hovedret: Okseculotte med hasselback kartoffel, portvinssauce og bagte tomater.
Forret: Carpaccio.
Hovedret: Svinemørbrad med andefedtstegte kartofler, gulerod multicolour og sauce gastrik.