Slagter Frimann ApS

Weekendmenu for 2

Det er let og meget lækkert.

En hyggelig aften med familien eller gode venner? Og god mad, selvfølgelig. En skøn tanke - men "lege gourmetkok" sidst på en travl uge ..?
Bestil vores lækre weekend-menu, der består af en hovedret og en forret, der kan købes som tilvalg. Du får friske råvarer og minimal tilberedning. Maden skal blot en tur i ovnen, før du kan sige værsgo - og høste roserne for en fantastisk middag.

Med forret kr. 260,00
Uden forret kr. 200,00

Uge 22
29.-30. maj

Forret: Laksetatar med sprød salat og brød.
Hovedret: Kalveculotte med portvinssauce, knust kartoffel med svampe, emmentaler, rosmarin og
ristede majskolber med kryddersmør.

Uge 23
GRUNDLOVSDAG/ FARS DAG


 

Uge 24
12. - 13. juni
Forret: Dampet torsk med porrecreme og krydderurter.
Hovedret: Langtidsstegt svinebryst med øl/æblemost, stegte kartofler med timian og spidskålssalat med sennepsdressing.


Uge 25
19.-20. juni
Forret: Lakseruller med avocado og rygeostcreme.
Hovedret: Saltimbocca med kylling, skysauce, frisk pasta, salat med rucola, parmesan og kapers.


Uge 26
26.-27. juni
Forret: Kartofelrøsti med ferskrøget laks, dildcreme og avocado.
Hovedret: Italiensk farsbrød med mozzarella-soltørrede tomater, parmaskinke, frisk persille og hvidløg. Tomatsauce, ovnstegte kartofler samt rucola og aioli.