Slagter Frimann ApS

Weekendmenu for 2

Det er let og lækkert

En hyggelig aften med familien eller gode venner? Og god mad, selvfølgelig. En skøn tanke - men "lege gourmetkok" sidst på en travl uge ..?
Bestil vores lækre weekend-menu, der består af en hovedret og en forret, der kan købes som tilvalg. Du får friske råvarer og minimal tilberedning. Maden skal blot en tur i ovnen, før du kan sige værsgo - og høste roserne for en fantastisk middag.

Med forret kr. 260,00
Uden forret kr. 200,00

Uge 3 - 22.-23. januar

Forret: Jordskokkesuppe med torskesoufflé.
Hovedret: Klassisk engelsk bøf med bløde løg, skysauce, aspargeskartoffel og bønnesalat.

Uge 4 - 29.-30. januar

Forret: Koldrøget laks med fennikel.
Hovedret: Braiseret skovgris med portvinssauce, kartoffelmos og broccolisalat med blåbær og mynte.

Uge 5 - 5.-6. februar

Forret: Lynstegt tun med æblemangosalsa.
Hovedret: Krondyr med vildtsauce, aspargeskartoffel, waldorfsalat og tyttebær.

Uge 6 - 12.-13. februar

Forret: Klassisk carpaccio.
Hovedret: Unghanebryst med svamperisotto, bagt sellerisalat og brunet smør med salvie, kapers og mandler.

Uge 7 - 19.-20. februar

Forret: Slagtertapas med pesto.
Hovedret: Lammeculotte, stegt kartoffel med timian, tzatziki og tomatsalat med feta.

Uge 8 - 26.-27. februar

Forret: Rødbede gravet torsk med peberrodscreme.
Hovedret: Benløse fugle, aspargeskartoffel, salat med mormor dressing og ribsgele.

Uge 9 - 5.-6. marts

Forret: Varmrøget laks med sauce verde.
Hovedret: Svinemørbrad med svampe i orangesauce, kartoffelfondant, stegte rodfrugter med pærer og mynte.

Uge 10 - 12.-13. marts

Forret: Dampet torsk med hellefisk, sennepsdressing med kalvebacon.
Hovedret: Kalvesteg stegt som vildt, aspargeskartoffel, vildt sauce og waldorfsalat.

Uge 11 - 19.-20. marts

Forret: Slagtertapas med pesto.
Hovedret: Klassisk Coq au vin med svampe, rodfrugter og ris med krydderurter.

Uge 12 - 26.-27. marts

Forret: Laksetatar med dild, purløg, salat og dressing.
Hovedret: Wienerschnitzel med brasede kartofler, skysauce, ærter, perleløg og bacon.