Slagter Frimann ApS

Weekendmenu for 2

Det er let og meget lækkert.

En hyggelig aften med familien eller gode venner? Og god mad, selvfølgelig. En skøn tanke - men "lege gourmetkok" sidst på en travl uge ..?
Bestil vores lækre weekend-menu, der består af en hovedret og en forret, der kan købes som tilvalg. Du får friske råvarer og minimal tilberedning. Maden skal blot en tur i ovnen, før du kan sige værsgo - og høste roserne for en fantastisk middag.

Med forret kr. 260,00
Uden forret kr. 200,00

Uge 37
11.-12. september
Forret:
Laksetatar-dild-purløg-rødløg, sprød salat og dressing.
Hovedret: Svinefilet stegt som vildt, vildtsauce, små stegte kartofler, rebildsalat med bacon.

Uge 38
18.-19. september
Forret:
Chilimarinerede tigerrejer, med mangosalsa, sprød salat og kryddermayo.
Hovedret: Langtidsbraiseret oksespidsbryst, rødvinsglace, mos med krydderurter, stegte bønner med hvidløg og bacon.

Uge 39
25.-26. september
Forret:
Koldrøget laks med rygeostcreme, sprød salat og ristet rugbrød.
Hovedret: Lammeculotte med stegte rodfrugter/kartofler samt grønkålsalat.




 

Uge 40
2.-3. oktober
Forret:
Karl Johan svampesuppe med ravioli.
Hovedret: Svinemørbrad med appelsin/chilisauce, bønnesalat med bacon og kartofler.


Uge 41
9.-10. oktober
Forret:
Tapas med pesto.
Hovedret: Kalve cordon bleu, svampesauce, kartofeltimbale, og broccolisalat med bacon.


Uge 42
16.-17. oktober
Forret:
Dampet torsk med sennepsdressing, hakket æg, rødbede, bacon og persille.
Hovedret: Unghanebryst med krydderurter, råstegte kartofler, sauce og speltsalat.


Uge 43
23.-24. oktober
Forret:
Dampet fiskeruller med spinatfyld, dressing og sprød salat.
Hovedret: Langtidsbraiseret svinekæber i vin, mos med persille og rødbedesalat.


Uge 44
30.-31. oktober
Forret:
Bagt laks i hvidvin med dressing og salat.
Hovedret: Kalvekotelet med salvie svøbt i skinke, cremet svampesauce, bagte kartofler med timian og spidskålssalat.