En hyggelig aften med familien eller gode venner? Og god mad, selvfølgelig. En skøn tanke - men "lege gourmetkok" sidst på en travl uge ..?
Bestil vores lækre weekend-menu, der består af en hovedret og en forret, der kan købes som tilvalg. Du får friske råvarer og minimal tilberedning. Maden skal blot en tur i ovnen, før du kan sige værsgo - og høste roserne for en fantastisk middag.
Forret: Jordskokkesuppe med torskesoufflé.
Hovedret: Klassisk engelsk bøf med bløde løg, skysauce, aspargeskartoffel og bønnesalat.
Uge 4 - 29.-30. januar
Forret: Koldrøget laks med fennikel.
Hovedret: Braiseret skovgris med portvinssauce, kartoffelmos og broccolisalat med blåbær og mynte.
Uge 5 - 5.-6. februar
Forret: Lynstegt tun med æblemangosalsa.
Hovedret: Krondyr med vildtsauce, aspargeskartoffel, waldorfsalat og tyttebær.
Uge 6 - 12.-13. februar
Forret: Klassisk carpaccio.
Hovedret: Unghanebryst med svamperisotto, bagt sellerisalat og brunet smør med salvie, kapers og mandler.
Uge 7 - 19.-20. februar
Forret: Slagtertapas med pesto.
Hovedret: Lammeculotte, stegt kartoffel med timian, tzatziki og tomatsalat med feta.
Uge 8 - 26.-27. februar
Forret: Rødbede gravet torsk med peberrodscreme.
Hovedret: Benløse fugle, aspargeskartoffel, salat med mormor dressing og ribsgele.
Uge 9 - 5.-6. marts
Forret: Varmrøget laks med sauce verde.
Hovedret: Svinemørbrad med svampe i orangesauce, kartoffelfondant, stegte rodfrugter med pærer og mynte.
Uge 10 - 12.-13. marts
Forret: Dampet torsk med hellefisk, sennepsdressing med kalvebacon.
Hovedret: Kalvesteg stegt som vildt, aspargeskartoffel, vildt sauce og waldorfsalat.
Uge 11 - 19.-20. marts
Forret: Slagtertapas med pesto.
Hovedret: Klassisk Coq au vin med svampe, rodfrugter og ris med krydderurter.
Uge 12 - 26.-27. marts
Forret: Laksetatar med dild, purløg, salat og dressing.
Hovedret: Wienerschnitzel med brasede kartofler, skysauce, ærter, perleløg og bacon.