Slagter Frimann ApS

Weekendmenu for 2

Det er let og lækkert

En hyggelig aften med familien eller gode venner? Og god mad, selvfølgelig. En skøn tanke - men "lege gourmetkok" sidst på en travl uge ..?
Bestil vores lækre weekend-menu, der består af en hovedret og en forret, der kan købes som tilvalg. Du får friske råvarer og minimal tilberedning. Maden skal blot en tur i ovnen, før du kan sige værsgo - og høste rosern for en fantastisk middag.

Med forret kr. 290,00
Uden forret kr. 230,00

Uge 27 - 8.-9. juli

Forret: Tunmousse med rejer og kaviar.
Hovedret: Wienerschnitzel med dreng, ærtekompot, skysauce og pommes sauté.

Uge 28 - 15.-16. juli

Forret: Rejecocktail på klassisk maner.
Hovedret: Oksemedaljon med ratatouille, kold urtecreme og sprøde kartofler.

Uge 29 - 22.-23. juli

Forret: Røget laks med rygeost creme.
Hovedret: Okseculotte med hasselback kartoffel, portvinssauce og bagte tomater.

Uge 30 - 29.-30. juli

Forret: Carpaccio.
Hovedret: Svinemørbrad med andefedtstegte kartofler, gulerod multicolour og sauce gastrik.

Uge 31 - 5.-6. august

Forret: Røget hellefisk med dampet torsk, sennepsdressing og kalvebacon.
Hovedret: Entrecôte med rosmarinkartoffel, rødvinssauce og spidskålssalat.

Uge 32 - 12.-13. august

Forret: Lynstegt tun med tangsalat og wasabi creme.
Hovedret: Oksesteak med pommes rösti, ”spicy” majskolbe og tomatsalat.

 

Uge 33 - 19.-20. august

Forret: Røget dyrekølle med peberrod/tyttebær creme.
Hovedret: Oksesteg med ristede kejserhatte, spidskål ”slaw” og skysauce.

Uge 34 - 26.-27. august

Forret: Laksetatar med dild og krydderdressing.
Hovedret: Saltimbocca med pommes Anna, dampede gulerødder, hvidvinssauce og ristede mandler.

Uge 35 - 2.-3. september

Forret: Slagtertapas med pesto.
Hovedret: Honningglaseret simre-gris, puffet flæskesvær på sauté af majs og kantareller.

Uge 36 - 9.-10. september

Forret: Citronbagt laks med krydderdressing.
Hovedret: Krondyrfilet med stegte kejser- og bøgehatte, bagte rødløg, ovnstegte kartofler og vildt-sauce med estragon.

Uge 37 - 16.-17. september

Forret: Tunmousse med rejer og kaviar.
Hovedret: Okseculotte med hasselback kartoffel, portvinssauce og bagte tomater.

Uge 38 - 23.-24. september

Forret: Rejecocktail på klassisk maner.
Hovedret: Rib eye med persillesmør, ristede kartofler, haricots verts og østershattesauce.

Uge 39 - 30. sept.-1. okt.

Forret: Røget laks med rygeost creme.
Hovedret: Confit de canard med rørt kartoffel-krydderurte-citron, kålsalat og bordelaisesauce.

Uge 40 - 7.-8. oktober

Forret: Carpaccio.
Hovedret: Krondyr med waldorfsalat, tyttebær, vildtsauce og kartoffel supreme.