Slagter Frimann ApS

Weekendmenu for 2

Det er let og meget lækkert.

En hyggelig aften med familien eller gode venner? Og god mad, selvfølgelig. En skøn tanke - men "lege gourmetkok" sidst på en travl uge ..?
Bestil vores lækre weekend-menu, der består af en hovedret og en forret, der kan købes som tilvalg. Du får friske råvarer og minimal tilberedning. Maden skal blot en tur i ovnen, før du kan sige værsgo - og høste roserne for en fantastisk middag.

Med forret kr. 260,00
Uden forret kr. 200,00

Uge 13
27.-28. marts

Forret: Tarteletter med høns i asparges.
Hovedret: Svinefilet stegt som vildt, vildtsauce, waldorfsalat og brunede kartofler.

Uge 14
3.-4. april

Forret: Ferskrøget laks med rygeostcreme.
Hovedret: Oksemedaljoner med stegte svampe, okseglace, nye kartofler med skræl og kål i ruculapesto.

Uge 15

PÅSKE. Ingen weekendmenu.

Uge 16
17.-18. april

Forret: Tunmousse med friske rejer.
Hovedret: Fyldt svinemørbrad i appelsinsauce, kartofler og kornsalat med knas.

Uge 17
24.-25. april

Forret: Carpaccio.
Hovedret: Lammeculotte med timian/rosmarin, marinerede kartofler, tzatziki og tomatsalat.

Uge 18
1.-2. maj

Forret: Varmrøget lakserilette.
Hovedret: Kalvekotelet med svampe, bacon og forårsløg, bagte kartofler med pesto samt rødvinssauce.

Uge 19

St. bededag. Ingen weekendmenu.

Uge 20
15.-16. maj

Forret: Tapas.
Hovedret: Urtefarseret unghanebryster med bagte kartofler, svampesauce og mangosalat.