Slagter Frimann ApS

Weekendmenu for 2

Det er let og lækkert

En hyggelig aften med familien eller gode venner? Og god mad, selvfølgelig. En skøn tanke - men "lege gourmetkok" sidst på en travl uge ..?
Bestil vores lækre weekend-menu, der består af en hovedret og en forret, der kan købes som tilvalg. Du får friske råvarer og minimal tilberedning. Maden skal blot en tur i ovnen, før du kan sige værsgo - og høste rosern for en fantastisk middag.

Med forret kr. 290,00
Uden forret kr. 230,00

Uge 17 - 29.-30. april

Forret: Tunmousse med rejer og kaviar.
Hovedret: Kalvefrikassé med gulerødder, perleløg, grønne asparges og løvstikke samt kartofler.

Uge 18 - 6.-7. maj

Forret: Rejecocktail på klassisk maner.
Hovedret: Kalvekotelet med pommes rissoles, sauce bordelaise og råmarinerede asparges.

Uge 19

Bededag.
Ingen WEEKENDMENU.

Uge 20 - 20.-21. maj

Forret: Carpaccio.
Hovedret: Oksemedaljon med ratatouille, kold ramsløgsbearnaise og timiankartofler.

Uge 21 - 27.-28. maj

Forret: Røget hellefisk med dampet torsk, sennepsdressing og kalvebacon.
Hovedret: Coq au riesling med ærter francaise, sprød aspargessalat og gyldne ovnkartofler.

Uge 22 - 3.-4. juni

Forret: Lynstegt tun med tangsalat og wasabi creme.
Hovedret: Kylling ”danoise” med rabarberkompot, agurkesalat, skysauce samt persillekartofler.

 

Uge 23 - 10.-11. juni

Forret: Røget dyrekølle med peberrod/tyttebær creme.
Hovedret: Filet au poivre (peberbøf), bagt kartoffel med urtecreme, spæde salater med parmesanflager.

Uge 24 - 17.-18. juni

Forret: Laksetatar med dild og krydderdressing.
Hovedret: Vikingekøller med tomattriologi, pommes rösti og kold bearnaise.

Uge 25 - 24.-25. juni

Forret: Slagtertapas med pesto.
Hovedret: Amerikansk BBQ brisket med sweet potato og coleslaw.

Uge 26 - 1.-2. juli

Forret: Citronbagt laks med krydderdressing.
Hovedret: Kalvefrikassé med gulerodscruditésalat og aspargeskartofler.

Uge 27 - 8.-9. juli

Forret: Tunmousse med rejer og kaviar.
Hovedret: Wienerschnitzel med dreng, ærtekompot, skysauce og pommes sauté.

Uge 28 - 15.-16. juli

Forret: Rejecocktail på klassisk maner.
Hovedret: Oksemedaljon med ratatouille, kold urtecreme og sprøde kartofler.

Uge 29 - 22.-23. juli

Forret: Røget laks med rygeost creme.
Hovedret: Okseculotte med hasselback kartoffel, portvinssauce og bagte tomater.

Uge 30 - 29.-30. juli

Forret: Carpaccio.
Hovedret: Svinemørbrad med andefedtstegte kartofler, gulerod multicolour og sauce gastrik.