Slagter Frimann ApS

Weekendmenu for 2

Det er let og meget lækkert.

En hyggelig aften med familien eller gode venner? Og god mad, selvfølgelig. En skøn tanke - men "lege gourmetkok" sidst på en travl uge ..?
Bestil vores lækre weekend-menu, der består af en hovedret og en forret, der kan købes som tilvalg. Du får friske råvarer og minimal tilberedning. Maden skal blot en tur i ovnen, før du kan sige værsgo - og høste roserne for en fantastisk middag.

Med forret kr. 250,00
Uden forret kr. 190,00

Uge 43: 26.-27. oktober
Forret: Røget tun med dampet torsk i grov sennepsdressing og kalvebacon.
Hovedret: Herregårdsbøf med bløde løg, grove fritter, bearnaisesauce, ærter, perleløg og bacon.

Uge 44: 2.-3. november
Forret: Slagtertapas.
Hovedret: Kalvekotelet med halve bagte kartofler, cremet blomkålssalat med pesto, bacon og skysauce.

Uge 45: 9.-10. november
Mortensaftens menu
Hovedret: Confiteret andelår og andebryst, rødkål, hvide og brune kartofler samt andesauce
Dessert: Risalamande med kirsebærsauce.
Uden dessert kr. 149,00. Med dessert kr. 179,00.
(Priserne er pr. person).

Uge 46: 16.-17. november
Forret: Tunmousse med rejer.
Hovedret: Unghanebryst med salvie i baconsvøb, gulerod/abrikospure og kartoffel med peberrodscreme.

Uge 47: 23.-24. november
Forret: Varmrøget laks med sauce Verde
Hovedret: Krondyrsteg med waldorfsalat, vildtsauce og brunede kartofler.

Uge 48: 30. november - 1. december
Forret: Rejecocktail på klassisk manér
Hovedret: Svinemedaljoner med rød pimentsauce, ratatouille, bacon og kartofler.

Uge 49: 7.-8. december
Forret: Slagtertapas.
Hovedret: Svinefilet stegt som vildt, smørstegte kartofler, vildtsauce og Rebild salat.

GLÆDELIG JUL og GODT NYTÅR