Slagter Frimann ApS

Weekendmenu for 2

Det er let og meget lækkert.

En hyggelig aften med familien eller gode venner? Og god mad, selvfølgelig. En skøn tanke - men "lege gourmetkok" sidst på en travl uge ..?
Bestil vores lækre weekend-menu, der består af en hovedret og en forret, der kan købes som tilvalg. Du får friske råvarer og minimal tilberedning. Maden skal blot en tur i ovnen, før du kan sige værsgo - og høste roserne for en fantastisk middag.

Med forret kr. 255,00
Uden forret kr. 195,00

Uge 42
18.-19. oktober

Forret: Varmrøget laksemousse med sprød salat.
Hovedret: Trøffelfarseret Unghanebryst i svampesauce, sprøde kartofler samt gulerods sortiment

Uge 43
25.-26. oktober

Forret: Rimmet torsk med bacon crumble og frisk grønt.
Hovedret: Stegt okse med pikant sauce, pommes saute, bok choy med ribs og emmentaler.

Uge 44
1.-2. november

Forret: Hønsesalat med sprødsalat og sprøde rugbrødschips.
Hovedret: Kalvesteg stegt som vildt, vildt sauce, brunede kartofler og waldorfsalat.

Uge 45
8.-9. november

Forret: Wrapsruller med frisk salat, fersk røget laks og tomatmayo.
Hovedret: Svinemørbrad i flødesauce,kartofler med persille og agurkesalat.

Lørdag den 9. november og søndag den 10. november tilbyder vi også Mortensaftenmenu.
Se mere under Mortensaften

Uge 46
15.-16. november

Forret: Vitello tonnato.
Hovedret: Gammeldags oksesteg med perleløg, skysauce, kartofler og gulerødder/bønner.

Uge 47
22.-23. november

Forret: Tarteletter med flødestuvet spinat og fersk røget laks.
Hovedret: Osso buco med kartofelmos og gremolata.

Uge 48
29.-30. november

Forret: Slagtertapas
Hovedret: Gammeldags stegt kylling med persille, flødesauce, aspageskartofler, agurkesalat.

Uge 49
6.-7. december

Forret: Lakserilette med sprød salat og rugbrødschips
Hovedret: Winerschnizel med ærter/bacon, brasede kartofler og skysauce