Slagter Frimann ApS

Weekendmenu for 2

Det er let og meget lækkert.

En hyggelig aften med familien eller gode venner? Og god mad, selvfølgelig. En skøn tanke - men "lege gourmetkok" sidst på en travl uge ..?
Bestil vores lækre weekend-menu, der består af en hovedret og en forret, der kan købes som tilvalg. Du får friske råvarer og minimal tilberedning. Maden skal blot en tur i ovnen, før du kan sige værsgo - og høste roserne for en fantastisk middag.

Med forret kr. 255,00
Uden forret kr. 195,00

Uge 13: 29.-30. marts
Forret:
Chili marineret tigerrejer med mangosalsa- chilicreme og brød.
Hovedret: Kalvekotelet med salvie-hjemmelavet skinke-råstegte kartofler med timian- cremet svampesauce-ristede grønne bønner med hvidløg og skalotteløg.

Uge 14: 5.-6. april
Forret:
Røget hellefisk med dampet torsk rørt med sennerps dressing-kalvebacon og brød.
Hovedret: Fyldt unghanebryst med krydderurter med provencesauce- stegte gulerødder,løg og peberfrugter- risotto med svampe.

Uge 15: 12.-13. april
Forret: Lynstegt tun med tangsalat, wasabicreme og brød.
Hovedret: Langtids brasieret kalvecuvette- portvinssauce, saltbagte kartofler og rodfrugter.

Uge 16: 5.-6. april
Ingen Weekendmenu på grund af helligdag.

Uge 17: 26.-27. april
Forret: Karl johan svampe suppe med ravioli og brød.
Hovedret: Glaseret svinekæber med blomkålsgratin- stegte tomater på stilk med krydderurter- frisk spinat salat med mynte og salatost.

Uge 18: 3.-4. maj
Forret: Røget dyrekølle med kryddersalsa-syrlig creme og brød.
Hovedret: Lammeculotte med pistacienødder- ratatouille- persille-kryddermos med parmasan.

Uge 19: 10.-11. maj
Forret: Tuntatar med urter- avocado-sesam-limedressing og brød.
Hovedret: Kalvegordonbleu- svampesauce- katoffeltimbale med krydderurter og broccolisalat.

Uge 20: 17.-18. maj
Ingen Weekendmenu på grund af helligdag.

Uge 21: 24.-25. maj
Forret: Kold røget laks med urtesalt- rygeostcreme-sprød salat og brød.
Hovedret: Gratinert svinemørbrad med appelsin-chili- bønnesalat med asparges-rødløg-bacon-nye små kartofler.

Uge 22: 31 .maj - 1. juni
Forret: Slagter Tapas med pesto og brød
Hovedret: Medaljon af tykstegsfilet med rødvinssauce- timianskartofler-tomatsalat-rødløg og salatost.