Slagter Frimann ApS

Weekendmenu for 2

Det er let og lækkert

En hyggelig aften med familien eller gode venner? Og god mad, selvfølgelig. En skøn tanke - men "lege gourmetkok" sidst på en travl uge ..?
Bestil vores lækre weekend-menu, der består af en hovedret og en forret, der kan købes som tilvalg. Du får friske råvarer og minimal tilberedning. Maden skal blot en tur i ovnen, før du kan sige værsgo - og høste rosern for en fantastisk middag.

Med forret kr. 260,00
Uden forret kr. 200,00

Uge 16 - 23.-24. april

Forret: Citronbagt laks med rygeostcreme på salatbund.
Hovedret: Medaljon af tykstegsfilet med skysauce, kartoffel med timian og pluksalat med dressing.

Uge 17 - 29.-30. april

INGEN WEEKENDMENU - ST. BEDEDAG

Uge 18 - 7.-8. maj

Forret: Chilimarinerede tigerrejer med mangosalat og sød chilidressing.
Hovedret: Kalvekotelet med cremet svampesauce, kartoffeltårn med røget skinke og bønnesalat.

Uge 19 - 14.-15. maj

Forret: Carpaccio.
Hovedret: Grillkølle med BBQ sauce, råstegte kartoffel og coleslaw.

Uge 20 - 21.-22. maj

Forret: Slagtertapas.
Hovedret: Højrebsbøf med hvidløgssmør, bagekartoffel med krydderdressing og tomatsalat.

Uge 21 - 28.-29. maj

Forret: Laksetatar med gin og agurk på salatbund.
Hovedret: Unghanebryst med svampesauce, stegte kartofler med krydderurter og pluksalat med dressing.

Uge 22 - 4.-5. juni

Forret: Tunmousse med rejer.
Hovedret: Bøf i folie med tomatsmør, små nye kartofler og salat.

Uge 23 - 11.-12. juni

Forret: Lakserilette med rugbrødschips.
Hovedret: Kalveculotte med skysauce, knust kartoffel med persille/hvidløg og salat med mormor dressing.

Uge 24 - 18.-19. juni

Forret: Slagtertapas.
Hovedret: Marineret svinefilet med champignon a la creme, kartoffel med krydderurter og æblesalat.

Uge 25 - 25.-26. juni

Forret: Varmrøget laks med sauce verde.
Hovedret: Kyllingfilet med skind, persille, skysauce, nye kartofler, agurkesalat og rabarberkompot.

Uge 26 - 2.-3. juli

Forret: Hvidvinsdampet rødspættefilet med dressing.
Hovedret: Kalvekotelet med hvidvinssauce, kartoffeltimbale samt pluksalat med bær og dressing.