Slagter Frimann ApS

Hurra! Vi har vundet Slagterprisen 2017

Vi er kåret som Danmarks Bedste Slagter

Det blev Slagtermester Palle Christensen fra Slagter Frimann i Roskilde, der løb med Slagterprisen 2017, da Landbrug & Fødevarer kårede Danmarks bedste slagter tirsdag den 26. september. Det næste år kan Slagter Frimann med rette kalde sig Danmarks Bedste Slagter.

”Vi er utroligt stolte over udnævnelsen. At det var os, der kunne hjemtage Slagterprisen 2017 i et felt af så ekstremt dygtige kolleger, er jeg utroligt glad for. Jeg er pavestolt over mine dygtige og professionelle medarbejdere, der knokler for at levere et højt kvalitetsniveau til vores kunder hver eneste dag” siger Palle Christensen, der straks giver rosen videre til kunderne: ”Uden vores kunder var vi jo ikke, hvor vi er i dag. 1000 tak for opbakningen til hver og en!” lyder det fra Palle Christensen.

Fra mad med mere ønsker vi Palle og hans dygtige team af medarbejdere kæmpestort tillykke med den flotte pris!

I årets finalefelt var mad med mere kæden stærkt repræsenteret. 3 ud af 4 pladser i finalen var besat af slagtere fra mad med mere kæden. Hvilket vidner om det høje faglige niveau, som vi vægter utrolig højt og som vi er meget stolte af hos mad med mere.